måndag 30 juni 2014

Wonderful Greece!!

Hej på er! 
Idag är det dags för mig att åka hem från underbara Grekland efter 8 underbara dagar! Ska man sammanfatta resan så har den resulterat i massa shopping och ek spricka i revbenet! Haha låter som en underbar blandning eller vad säger ni? 
För er som följer mig på Twitter eller instagram så har ni förmodligen sätt all god mat jag ätit som t.ex denna underbart goda sea food talriken;
Helt underbart god!! 
Jag känner mig inte riktigt redo för att lämna Grekland och värmen för kalla Sverige men har en massa att se fram emot när jag kommer hem som att träffa familjen, vännerna och va med i 2 filmproduktioner på olika sätt samt sommarjobbet! 
De kommande inläggen kommer handla mycket om den misär jag sett i Grekland och hur den ekonomiska krisen förstört Grekland på olika sätt! Så då vet ni vad ni kan vänta er ett tag framöver! 
Veckan har beståt av sol, bad och en massa shopping samt en massa otroliga besök på bland annat Akropolis! Det har medfört en mängd nya upplevelser i mitt liv! Så sjukt! Här kommer en bild från utsikten på ett av bergen vi gick upp på 
Athen var helt underbart och enormt! Vi sto på ett stort berg i mitten av Athen och såg hus runt hela berget i flera mil framför oss helt sjukt! 
Nu ska jag umgås med mina vänner de sista timmarna i Grekland! 
Ses snart igen!






söndag 22 juni 2014

See you later sweden!



Ja, i morgon åker jag till varmare grader! Jag åker imorgon till Aten till förste Juli!
det ska bli så jäkla skönt att få lite värme på sig eftersom att den svenska sommaren i år verkar otroligt kall.... hehe!
har äntligen packat färdigt och så efter att först kommit hem från en jättekul midsommarhelg i Stockholms skärgård!
Nu ska jag kolla på några avsnitt av Days!

Ses om en vecka lite drygt!!



söndag 8 juni 2014

What you do today can improve all your tomorrows!

Hallå det var länge sedan!
Nu är jag tillbaka efter att ha tagit en paus eller rättare sagt en väldigt lång paus. Idag har jag suttit i en paneldebatt som Unicef representant och det gick bra, politikerna sa många bra saker faktiskt! men dock så kom inte så jätte många och tittade eller närmare bestämt så kom bara en och tittade vilket inte var sådär jätte roligt men ändå vi fick ett bra samtal med politikerna i alla fall. Nu blir det att fixa i ordning mitt rum som jag håller på att möblera om i. Och nu så kommer även sista skolveckan innan sommarledigheten drar igång! Jag har även fått sommarjobb på praktikplatsen under 4 veckor i sommar vilket ska bli jättekul!
Vet inte om jag har berättat det men jag kommer inte längre att åka till England då jag blev lurad med falsk marknadsföring vilket inte känns kul all då jag hade sett fram att åka dit. Men ja vi får väl titta framåt och se att det kommer nya möjligheter!

Men nu ska jag sluta så syns vi snart igen!

Ses,