tisdag 25 juni 2013

Men hallå där!

Hallå där!
Det var länge sedan sist men nu är jag tillbaka och jag har en del att berätta!
För en vecka sedan så fyllde jag år och även började på sommarjobbet! dagen innan (söndagen) så firades jag av släkten och dagen innan det (lördagen)så firades jag av ett par vänner! Jag fick e ny dator som jag nu bloggar ifrån och en massa andra bra saker såklart!
Jag har haft en bra första vecka på jobbet och trivs väldigt bra och de trivs med mig hoppas jag... haha!
den här början på veckan har jag spenderat kvällarna med min pappa som också behövdejobba medans mamma och syskonen reste bort ett par dagar men kommer tillbaka i  morgon. siter nu och kollar på Tv och datorn och ska väll ta och lägga mig om ett tag så jag inte sover på jobbet.. haha
resten veckan har jag faktiskt inte så planerad men de händer alltid något!
Ska kolla vidare på Tv nu! god natt och ses snart!
ses!

tisdag 18 juni 2013

Nu får jag äntligen berätta!

Ja! Nu får jag äntligen meddela att jag ännu en gång vunnit årets kändisbloggar pris av blogkomenter! Jag var i kontakt med blogkomenter idag och har nu även fått mitt bevis- mitt diplom!

Allt detta hade inte varit möjligt utan er! Tack så hämskt mycket för ännu ett pris!

Bloggar mer snart!



lördag 15 juni 2013

Sommarlov!

Nu har man gått ut 9:an också... Känns både bra och dåligt! Kommer sakna min underbara klass! Min familj gav mig en fin ros och ett armband från Hallberg's guld som en avslutningspressent! Väldigt fint bild kommer i slutet av inlägget då jag bloggar via mobilen eftersom att jag tyvärr inte har en dator just nu....
Just nu ska jag ta och städa för att klockan 16 kommer några av mina fina vänner på besök för att fira mig på min födelsedag fast jag egentligen fyller på måndag! Ska även ha släktkalas imorgon eftersom jag jobbar på måndag och känner att jag kanske kommer vara trött när jag kommer hem så jag valde att firas på söndagen! Bild från avslutningen föresten kommer också i slutet av inlägget! Igår innan jag begav mig mot restaurangen New York Legends för en sista lunch med klassen så köpte jag mig ett par SL-55 in-ear hörlurar till mig själv! Skulle inte köpt del men när jag kom in i affären och frågade efte några bra för ett bra pris så visade han mig dessa för 199kr men som just nu bara kostar 50kr! Då kände jag att jag slår till direkt! Och jag har för en gångs skull INTE ångrat mig! Nu måste jag städa! Men bilder från ikväll kommer upp antigen ikväll eller imorgon!! Ännu en gång ni som tycker att jag uppdaterar för lite på bloggen så kan ni följa mig på Twitter (@albinsjobergs)!
Ses snart igen!

Hi!
Yesterday I gratuated from The 9th grade so in august I Will start in a new school... Thats Both sad and a good thing! But I'm really Going to miss My classmates! My family gave me a rose and a bracelet from Hallberg's guld! you can see a photo of The rose and The bracelet underneath The text! Today at four pm i'm Going to have some friends coming over to celebrate my birthday but my birthday Isn't today Its on monday but anyway!
I have to clean My room now but I will publish the Photos from tonight later tonight or tomorrow!
See you soon!







tisdag 4 juni 2013

Tuesday!

Så idag är det Tisdag och jag går i skolan fram till klockan 13:20! Efter det så ska jag repa med Maja inför musiktävlingen vi är med i på onsdag! Vill vinna i år men som vanligt så tror jag inte att vi gör det men jaja kul är det i alla fall! Kan ju hoppas att det är mitt självförtroende som talar men ja jag vet inte riktigt... Haha
Detta blev ett kort inlägg men ville skriva något! Nu sitter jag på bussen och ska lyssna på musik nu!
Ses snart och ha en bra dag!

Hi!
Today Its tuesday and i'm Going to school but school ends at 13:20 today so Thats Nice! After school I Will rehearse with Maja to The music competition We have join! It Will be fun to be in a competition and sing on stage, I really wanna win but like always i don't think we are going to win... But I don't Know, maybe, maybe not!
I'm on The bus right now and i'm Going to listen to some music now so see you later!
See you soon!

måndag 3 juni 2013

Dagens inköp!

Gjorde ett väldigt bra inköp idag på ett par nya marinblå convers! Jag är så glad! Tack mormor och Rolf! Det var väldigt behövligt då mina gamla röda convers är lite utslitna kan man säga... Haha!
Ska sova nu men bloggar mer snart!
Ses!

Hi!
I did a good investment today when I bought a new pair of navy blue convers shoes! Thank you grandma and Rolf!
It was really needed becaues My old red convers was really used... Haha!
Okay I'm Going to sleep now but I Will post something soon!
See you!