torsdag 25 april 2013

Snart är det helg!

Äntligen är det Torsdag villket betyder att i morgon är det fredag och då bör de av mot Gransnäs för att jobba med konfrimanderna som snart ska konfirmeras!
Står här på den andra busshållplatsen och bloggar lite!
Börjar skolan med en föreläsning om Stresshantering vilket ska bli kul att lyssna på! Som jag sagt tidigare så är torsdagen den sämst och den bästa dagen i veckan, sämsta dagen är det för att det är min längsta skoldag och den är den bästa för att man vet att det är fredag i morgon! För er som tycke att jag bloggar försällan kan följa mig på Twitter där jag försöker skriva i princip hela tiden! @albinsjobergs
Jag twittrar enbart på engelska finns dock undantag för kompisar då jag svarar på svenska.
Nu ska jag lyssna på musik så ses snart igen!

Hi!
Finally Its Thuresday, and tomorrow Its FRIDAY!! And tomorrow i'm of to Gransäs in Sweden with our confimation group in Church! I allmost can't believe that they Will so have their confimation! I remember when they first started and i started My first year as a leader! I'm on My way to school right now...
I know that some of you think that i have to write something on the blog more often and I'm trying but if you want more of me more often you can follow me ok Twitter where I post something very often! @albinsjobergs every tweet is in english!
I'm Going to listen to some must now so see ya soon!


tisdag 23 april 2013

Tisdag

Då var det tisdag igen!
Den här dagen är kort i skolan då vi slutar 13:20 så ska nog inte klaga.
Efter skolan ska jag hem till My och kolla på SLAT (Secret life of the american teenagers)!!!! Så spännande!
Efter det så ska jag på teatern och öva på mina scener i filmen som vi spelar in!!
Nu sitter jag på bussen och ska lyssna på lite musik och passade på att blogga lite! Jag bloggade inte igår då jag inte hade tid för det men nu tog jag mig tid då man ändå sitter på bussen! Igår så träffade jg Håkan Hellström i Linköping och fick en autograf... Hehe har aldrig riktigt lyssnat på honom men lyssnade lite igår oxh han är ju faktiskt rätt bra!
Jag lägger även upp lite bilder från Kolmården nu! Så njut av bilderna och så bloggar jag snart igen!
Ses!

Hi!
So Its tuesday again...
But school ends at 13:20 today so I can't complain!
After school i'm Going home to My o watch a new episode of SLAT (Secret life of the american teenagers)!!! So fun and so much drama!
And after that we are going to our acting course to rehearse My scenes in the movie we are shooting! So fun!!!!
I'm on the bus and I am going to listen to some music and I thought that i would post something on the blog! Sorry that I didn't posted something last night!
I'm uploading some pics from the zoo today! I Will Post something soon again! So see ya soon!!











måndag 22 april 2013

Läs detta du kan förändra livet för många!

Hej!
Jag som bloggare för varenda unge vill uppmana er att läsa denna text och ta del av budskapet och föra det vidare! Så snälla ta er tid att läsa nedanstående och ta del och för vidare!

Sociala medier har förändrat världen ändå ser den ut precis som vanligt
”Like” En liten knapp som visar att man bryr sig. Inget fel i det. Men att gilla något förändrar inte världen. Likes är inte pengar. Eller?

I klädaffären: http://youtu.be/vKXf8OCmMKE
På restaurangen: http://youtu.be/QanyDT9riJU
Hos barberaren: http://youtu.be/jWg86h06JD0

Så gilla gärna UNICEF (och det här inlägget ;) men ta också chansen att förändra världen på riktigt! På unicef.se/poliovaccin kan du köpa vaccin som räddar barns liv.

Med varandras hjälp så kan vi rädda måna liv! Tack för att du läste detta! Vi behöver din hjälp!

Ses!

söndag 21 april 2013

Helgen slut!

 Hej!
Ja, nu är helgen slut men helgen har varit väldigt bra och otroligt rolig!
Det började i fredags då jag ute med fina vänner; Vi åt på Subway och gick runt och pratade och satt på Mc Donalds och hade allmänt trevligt! Jag sov hos My för att vi skulle till kolmårdens djurpark  med konfrimanderna på lördagen. Och vi kom hem någongång runt 1.
På lördagen så var vi som sagt på Kolmårdens djurpark men konfrimanderna och efter det åkte jag och My hem till Amanda där vi möttte upp fina vänner som vi sedan hade filmkväll med! Vi hade så roligt och sedan fick jag och My skjus hem av Robin och somnade i princip direkt då vi kom hem 2. hehe...
Idag har jag tagit det lungt och hjälpt mamma och pappa lite och även beställt hörlurar från nätet (de på bilden)!!! Längtar till de kommer!!!
Men nu sitter jag och kollar på How I met your mother och ska duscha snart och göra i ordning lite inför skolan imorrn. Nu ska jag fortsätta så bloggar mer imorrn med bilder på söta djur från djurparken!


Hi!
So the weekend is over and school is back tomorrow...
My weekend have been great! It all started on friday when i was in the city with my lovely friends! We started with dinner at Subway and then just walkt around in the city and went to Mc Donalds and had a great time! Just talked for hours and we went home around 1 am. and we where really tired! And on Saturday we went to the Zoo with our confrimation groups in Church. That was fun (pics will be up tomorrow)
When we came home from the zoo My and I went to our friend Amanda where we met our friends for a movie night! It was really fun!!! My and I got hom around 2 am, and you can guess if we where tired...
BUt now I´m watching how i met your mother and i´m on my way in to the showerright now so i have to stop writning now but I will post something tomorrow!
See ya!

torsdag 18 april 2013

Hello!

 Hej!
Nu äntligen bloggar jag lite igen! Om ni såg mitt inlägg igår så vill jag verkligen visa att jag stödjer alla offer och anhöriga i Boston. En väldigt hemsk händelse!
Jag har fått lite klagomål från läsare runt om i världen som stör sig på att google översätter min blogg väldigt dåligt så nu fram över kommer jag i varje inlägg skriva inlägget på engelska så att alla kan förstå. Just nu sitter jag och kollar på Tv och smsar med vänner. Bilderna är precis tagna och jag måste säga att de är inte i det finaste laget direkt! Jag var och klippte mig i tisdag och resultatet blev för jävligt men hoppas att mitt hår växer ut snart igen. Nu ska jag kolla vidare på Tv:n!
SES SNART IGEN!
HI!
I finally got time to post something on the blog! If you saw my post from last night, I just want to say that i support every victim and their familys in Boston! It´s a horrible accident! I got complaints about that google translate my blog really bad and i can underrstand that. So from today i´m going to write every post in Swedish and in English.  Right now i´m watching some Tv and texting with friends. I just took the pics today and I have to say that the pics are really ugly but anyway! I am really disappointed on my hair stylist, My hair is so ugly! But i´m going to continue watching the Tv now!
See you soon again!

onsdag 17 april 2013

Aftonbladet sänder live från Boston!

Just nu sänder Aftonbladet live från boston! Snart kommer en presskonferens!

Jag skickar alla mina tankar och böner till alla offer och anhöriga i Boston!
Aftonbladet gick just ut med att FBI håller presskonferens ca kl. 23.00 ikväll Svensk tid.
KOLLA HÄR!

torsdag 11 april 2013

Studiedag!

Nu har jag studiedag vilket känns väldigt skönt även fast jag hade lov förra veckan.
Just nu är jag barnvakt till min sjuka lillasyster Alva. Alva har just kommit med en massa lunch förslag så jag tror att hon börjar bli hungrig.. haha. Idag på menyn står det thaisoppa och ska även baka något. Så det blir väll att ställa sig i köket och börja laga maten strax då. I eftermiddag ska jag på en ledarfördjupning i kyrkan och bli bättre på att vara konfrimandledare. nu ropar alva att hon är hungrig så ska gå och laga mat nu men bloggar mer snart igen!  Har även bestämt mig för att börja med videofyme idag så ska lära mig det lite snabbt också så ska vi se om jag lägger upp någon video på bloggen under dagen.
SES!

måndag 8 april 2013

Dags att blogga lite kanske!

Nu äntligen är jag tillbaka från mitt uppehåll på bloggen!
Jag har haft påsklov förra veckan vilket va mycket trevligt och roligt! Även då tänkte jag att jag borde ta mig tid att blogga men veckan har gått så fort så har inte hunnit för jag har varit upptagen nästan hela veckan! Nu är det som vanligt dags fö skola igen, vilket jag inte har lust med...
Jag är trött och förskyld men tänker inte vara sjuk!
Nu måste jag sluta blogga men bloggar mer snart!
Ses!